Duchenne Heroes 2010

700 kilometer - 7 dagen - 4 landen - 1 DOEL

Nieuws

MIJN SPONSORS:

 

Diefac Stansvormen

Het sponsorbedrag is op het moment € 6.640,52

 

Ook sponsoren?

19-9-2010

The day after…

Ik loop de hele dag al met een vreemd gevoel rond. Vanmorgen rond 6 uur was ik wakker, maar ik hoefde niet naar de tent om te ontbijten en mijn lunchpakketten klaar te maken. Ik hoefde geen fietskleren aan, geen bidon sportdrank klaar te maken.

Mijn bike staat nog wat bemodderd van de etappe van gisteren in de garage. Het startbordje zit er nog op.

Duchenne Heroes 2010 is voorbij. Ik mis het nu al!

Ruim 1,25 miljoen euro hebben alle bikers bij elkaar gefietst. Een bedrag waar ik erg trots op ben, maar waarvan ik nu al weet dat het niet genoeg is.

Volgend jaar maar weer dan???

 

6-9-2010

De laatste trainingen zitten er op. Nog maar 6 dagen en Duchenne Heroes gaat van start. Ik heb er enorm veel zin in. Natuurlijk zijn er net als vorig jaar de twijfels of ik wel genoeg getraind heb. Maar ik voel me goed.

De sponsorteller maakt me erg trots. Het lijkt er op dat ik meer dan € 6.000 bij elkaar ga krijgen voor Duchenne! Dat is meer dan waar ik op had durven hopen.

Daarom op deze plaats vast een heel erg hartelijk bedankt aan al mijn sponsors! Ik zal mijn uiterste best gaan doen om jullie gesponsorde euro’s tot en met de laatste kilometer te verdienen.

 

23-7-2010

Wat een geweldige mijlpaal, de teller staat boven de € 5.000! En nog steeds komt er sponsorgeld binnen. Op naar de € 6.000 dan maar?!

Mijn trainingen gaan goed. Ik heb inmiddels ook alweer een keer samen getraind met Arno Beyer. Eén van mijn ‘partners in crime’ van Duchenne Heroes van vorig jaar. Ook hij gaat dit jaar weer meerijden.

 

20-6-2010

Alweer ruim 3 maanden dat ik hier wat geschreven heb…. Laat ik het er maar op houden dat ik het druk heb gehad. Mijn trainingen zijn in volle gang. 3 tot 4 keer per week uren maken op mijn MTB of racefiets. Ik merk voelbaar resultaat, maar ik ben nog lang niet waar ik conditioneel wil komen. Volgend weekend trainingsweekend in Valkenburg. Lekker wat hoogtemeters maken. Meteen een mooie kans om onze Duchenne mobiel uit te testen, want inmiddels hebben we een camper!

De sponsoring gaat goed en ik heb goede hoop boven de € 5.000 te eindigen.

 

7-3-2010

Het aantal ingeschreven deelnemers aan Duchenne Heroes is inmiddels de 300 gepasseerd. Goed nieuws dus. Hoe meer deelnemers, hoe meer sponsorgeld. Ook bij mij blijft het sponsorgeld nog steeds binnenkomen. De teller staat inmiddels boven de € 3.000. Daarnaast heb ik nog een paar mooie toezeggingen.

Ik ben nog wel hard op zoek naar een bedrijf of persoon die een camper ter beschikking wil stellen voor de week van Duchenne Heroes. Dus weet je iemand met een camper of een camperbedrijf…...

 

27-1-2010

Een mijlpaal bereikt! Met de geweldige bijdrage die Stahl vandaag heeft gedaan, heb ik meer dan € 2.500 bij elkaar. Ik heb mijn startbewijs dus verdiend!

Sponsors bedankt!

Natuurlijk betekent dit niet dat ik nu stop met sponsors zoeken, want iedere Euro die gesponsord wordt is hard nodig voor verder onderzoek.

 

9-1-2010

Het nieuwe jaar is begonnen! Een jaar waarin veel getraind moet gaan worden, en ook nog het nodige sponsorgeld moet worden binnengehaald.

Ik moet heel eerlijk toegeven dat mijn conditie op dit moment wel wat te wensen overlaat. Het positieve daaraan is dat ik weer snel verbetering zal merken als ik wat meer ga trainen, want de laatste maanden is het wat dat betreft niet echt veel geweest.

Op sponsorgebied ben ik zeker niet ontevreden. De teller staat inmiddels op ruim 1.500 euro en ik heb nog een paar toezeggingen. Dus dat gaat de goede kant op.

 

8-11-2009

De eerste sponsors hebben zich alweer aangemeld. Ik merk ook nu weer dat de feiten rond Duchenne bij veel mensen wat losmaken. Dat is een goede motivatie om door te gaan met de sponsorwerving.

Ik heb nog nauwelijks getraind, maar als het goed is krijg ik maandag mijn vervangende frame (het oude frame is gescheurd). Als mijn bike weer is opgebouwd zal ik ook op dat vlak weer mijn best gaan doen.

 

13-10-2009

Precies één maand geleden stond ik aan de start van Duchenne Heroes 2009. Nu, een maand later, zijn de pijntjes weg en is het gevoel van afzien naar de achtergrond verdreven. Wat blijft is de herinnering aan een prachtig evenement dat een diepe indruk bij me heeft achtergelaten.

Daarom heb ik mij vandaag ingeschreven om ook in 2010 weer deel te nemen aan Duchenne Heroes. Ik ga me weer een vol jaar inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen, en om zo fit mogelijk aan de start in Wiltz te verschijnen.